O Autoru

Dragan R. Sajić
Dragan R. Sajić

Nije šala da se više od pola veka života smesti u nekoliko rečenica.

Pored rođenja i dela stručnog školovanja u Beogradu, sve ostalo me vezuje za Ljig  gradić LJubaznih  Iskrenih Građana.  Od 1991. godine rad sa cvećem i biljkama rezultira osnivanjem Vrtnog centra „Biosan“.  www.biosan.rs

Spoj struke i interesovanja uslovio je da budem jedan od trojice pokretača Internet kluba,  prve Internet asocijacije http://internet.org.rs stvaralaca na vebu. Realizovano je dosta projekata,  a svakako treba  izdvojiti:

 • Garden Srbije www.garden.rs prvi portal o bilju, instaliran 1997. god., Hortikulturna Srbija, vodič i adresar fakulteta, škola, ustanova, firmi i rasadničara u našoj zemlji, podržan od Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede;
 • Prvog portala za selo www.moba.rs i jedan od osnivača udruženja „Moba“ i koordinator regionalne kancelarije
 • Više stotina realizovanih projekata uređenja poslovnih i privatnih objekata, svaki podjednako važan i podjednako izazovan;
 • Svaki cvet, travka, posađeno i održavano bilje je lični prilog Hortikulturnoj Srbiji 
 • Autor sam serijala Baštovanstvo na Jutubu ( praktični prilozi koji popularišu  i čuvaju zelenilo)….
 • Autor knjige Cvetni pozdrav!

  Nova knjiga
  Selo Cvetanovac
  Selo Cvetanovac

Oženjen sam, otac troje dece, koji stvara, gaji biljke  i cveće u selu Cvetanovac kod Ljiga. Ipak, važnije od svega jeste da živim od svojih interesovanja i ideja. Deo toga možete pratiti na:

Twitter
Facebook
Youtube

Kontakt za pitanja, predloge i sugestije je dragan@sajic.com

5 thoughts on “O Autoru

 1. Poštovani

  Ako ste vi Sajic iz sela Kukoc kod ljiga interesuje me dali može noćenje za 07.05.19 sa cenom ( €5/6 doručak) te ako jeste potvrdite ili mi pošaljite njihov kontakt Hvala Ristić

  1. Poštovani Ristiću,
   Ne izdajemo smeštaj i ne znamo koga vi tražite. Verovatno mislite na selo Gukoš. U ovom kraju ima dosta Sajića. Cvetni pozdrav.

 2. Postovani,
  Na okolnost da sam poreklom iz Dica, tj. da Vas se secam iz detinjstva, u vreme raspusta kod babe i dede, htela bih da Vas pitam sledece: da li je vasa mama, gospodja Vera ziva i da li jos uvek posecujete Dice?
  Da li se secate Vase Nesica, mog brata, unuka Mileve i Dobrosava Nesica. Koliko se secam, jer mi povremeno proradi flashback, mada sve redje, vi ste se druzili o raspustima. Izvinite sto koristim ovaj nacin, jedino sam to nasla na internetu, jer sam u nekom razgovoru u drustvu, cula o vama.

  S postovanjem,
  Milena Serafimovic,
  Rakovica

  1. Poštovana Mileva,

   Verovatno mislite na Dragoljuba Sajića, njegova pokojna majka je iz Dića. On sada živi u Ljigu i dobro je. Ja sam Dragan.

   Pozdraviću Dragoljuba

 3. Cvetni pozdrav i od mene drago mi je što vas imam u svom kraju pratim vas ja sam iz Donjih Banjana.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *